Voordelen

Gezicht-UVA-01

Veel mensen kennen de foto hiernaast nog wel (http://www.autoblog.nl/zo-ziet-je-huid-er-uit-na-jarenlang-vrachtwagen-rijden). Dit is een 70-jarige man die 28 jaar gereden heeft, en dus 28 jaar met de linkerzijde in de zon gezeten heeft.

Denk aan uw gezondheid en voorkom veroudering en aantasting in het gezicht. Blindeer de ruiten van uw vrachtwagen om zo de straling tegen te houden! Uiteraard geldt dit voor een ieder die lang achter het stuur zit.

Wat zijn nog meer de voordelen van het tinten van uw ruiten:
1) UV-wering. 99% UV-straling wordt tegen gehouden door goede folies. Bovenstaande kan hiermee voorkomen worden. Ook kinderen zijn kwetsbaarder voor UV-straling.
2) Inbraakvertragend. Een dief heeft minder zicht in de auto en een ruit gaat minder snel kapot. Zo duurt het langer voordat er spullen uit de auto gestolen worden.
3) Veiligheid. Het glas wordt grotendeels bij elkaar gehouden bij een ongeluk. Zo heb je niet allemaal glas door de auto vliegen bij een botsing en is de kans op snijwonden een stuk kleiner.
4) Looks. Natuurlijk ziet het er stoerder uit als de ruiten mooi getint zijn. Vooral als de voorste ruiten een lichte tint hebben en deze mooi overloopt naar de b-stijl.
5) Warmtewerend. De temperatuur in de auto is een stuk aangenamer wanneer de ruiten getint zijn.

Vrachtauto