Voordelen van blinderen

Op de foto een trucker, die 28 jaar gereden heeft en net zolang met de linkerzijde van zijn gezicht in de zon gezeten heeft. Hier het artikel: http://www.autoblog.nl/zo-ziet-je-huid-er-uit-na-jarenlang-vrachtwagen-rijden

Denk aan uw gezondheid en voorkom veroudering en aantasting in het gezicht. Blindeer de ruiten van uw vrachtwagen om zo de UV straling tegen te houden! Uiteraard geldt dit voor een ieder die lang achter het stuur zit.

Wat zijn nog meer de voordelen van het tinten van uw ruiten:
1) UV-wering. 99% UV-straling wordt tegen gehouden door goede folies. Bovenstaande kan hiermee voorkomen worden. Ook kinderen zijn kwetsbaarder voor UV-straling.
2) Inbraakvertragend. Een dief heeft minder zicht in de auto en een ruit gaat minder snel kapot. Zo duurt het langer voordat er spullen uit de auto gestolen worden. Mooi voorbeeld hieronder. Deze klant had net 2 dagen zijn ruiten getint toen ze zijn auto getracht hebben te stelen. Helaas duurde dit te lang voor ze, waarna ze weg zijn gegaan.
3) Veiligheid. Het glas wordt grotendeels bij elkaar gehouden bij een ongeluk of inbraak. Zo heb je niet allemaal glas door de auto vliegen bij een botsing en is de kans op snijwonden een stuk kleiner. Ook op de foto’s hieronder is goed te zien dat al het glas niet door de hele auto vliegt en de folie alles bij elkaar houdt.
4) Looks. Natuurlijk ziet het er stoerder uit als de ruiten mooi getint zijn. Vooral als de voorste ruiten een lichte tint hebben en deze mooi overloopt naar de b-stijl.
5) Warmtewerend. De temperatuur in de auto is een stuk aangenamer wanneer de ruiten getint zijn.